Perisoare din cartofi cu ficatei si sos de rosii

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 16 Oct 2010 | 4785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500 g cartofi
  •   1 ou
  •   100 g branza/cascaval
  •   1 lingura unt
  •   condimente pentru cartofi
  •   sare&piper
  •   ficatei

 sos de rosii:

  •   4 linguri pasta de tomate
  •   1,1/2 cana apa
  •   sare&piper
  •   1 lingurita zahar
  •   1 lingura de faina desfacuta in 2 lg apa
  •   usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare din cartofi cu ficatei si sos de rosii:

1. Cartofii se curata,se spala si se taie in cubulete.Se fierb in apa cu sare pana intra furculita in ei.Se paseaza impreuna cu untul si condimentele,apoi se adauga branza/cascavalul ras si oul,sare si piper si se amesteca bine.Intr-o tava unsa cu grasime se aseaza perisoarele formate din cartofi si se dau la cuptor pana se rumenesc putin.

2. Ficateii se frig in ulei impreuna cu 2 catei de usturoi.Se scoate tava si printre perisoare se pun ficateii.

3. Sosul:Pasta se desface intr-o cana si jumatate de apa si se pune intr-o cratita,se sareaza,se pipereaza,se pune usturoiul tocat,si se pune pe foc 10 min.Dupa ce a scazut putin se adauga in fir subtire faina desfacuta in apa si se amesteca energic pentru a nu se forma cocolose,se mai lasa 5 min,apoi se toarna in tava peste ficatei si perisoare  si se da la cuptor 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare din cartofi cu ficatei si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si pate de ficat