Perisoare din cartofi cu ficatei si sos de rosii

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 16 Oct 2010 | 3411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500 g cartofi
  •   1 ou
  •   100 g branza/cascaval
  •   1 lingura unt
  •   condimente pentru cartofi
  •   sare&piper
  •   ficatei

 sos de rosii:

  •   4 linguri pasta de tomate
  •   1,1/2 cana apa
  •   sare&piper
  •   1 lingurita zahar
  •   1 lingura de faina desfacuta in 2 lg apa
  •   usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare din cartofi cu ficatei si sos de rosii:

1. Cartofii se curata,se spala si se taie in cubulete.Se fierb in apa cu sare pana intra furculita in ei.Se paseaza impreuna cu untul si condimentele,apoi se adauga branza/cascavalul ras si oul,sare si piper si se amesteca bine.Intr-o tava unsa cu grasime se aseaza perisoarele formate din cartofi si se dau la cuptor pana se rumenesc putin.

2. Ficateii se frig in ulei impreuna cu 2 catei de usturoi.Se scoate tava si printre perisoare se pun ficateii.

3. Sosul:Pasta se desface intr-o cana si jumatate de apa si se pune intr-o cratita,se sareaza,se pipereaza,se pune usturoiul tocat,si se pune pe foc 10 min.Dupa ce a scazut putin se adauga in fir subtire faina desfacuta in apa si se amesteca energic pentru a nu se forma cocolose,se mai lasa 5 min,apoi se toarna in tava peste ficatei si perisoare  si se da la cuptor 20 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare din cartofi cu ficatei si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

lacrimioara 1

17.10.2010, 15:58

super imi plac ficatei

adasev12 1

17.10.2010, 18:55

imi place! sia rata si bine!

Corinuta 1

18.10.2010, 16:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Pipote de pui prajite cu sos de rosii picant