Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor

de Valclaudia in Pui, 6 Iun 2015 | 2046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • cca 300 gr. ciuperci champinion
  • condiment pentru pui din comert
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • marar verde proaspat tocat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor:

Pulpele de pui le spalam sub jet de apa rece, apoi le indepartam pielea.


Le transam in jumatate si le presaram condiment pentru pui (din plic, nu mai stiu de la ce firma era pentru ca il golisem de ceva vreme intr-un borcanel).


Ciupecile se curata si se spala, apoi se taie bucti si se aseaza intr-o forma din yena.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Peste ciuperci asezam bucatile de carne condimentate, picuram putin ulei de masline apoi dam tava la cuptor pana se rumenesc pulpele si devin aramii.


Presaram marar verde proaspat tocat si servim.


Noi am servit aceste pulpe cu piure de cartofi, au fost delicioase...


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

alilianaa 1

06.06.2015, 20:32

foarte bune.. maine am in plan si eu..

Rocsi 1

06.06.2015, 20:56

Am venit sa servesc un copanel!

mirela0911 1

07.06.2015, 13:51

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu rosii si mozzarella