Perisoare in sos de rosii

de adry88 in Pui, 26 Iun 2013 | 1084 vizualizari

 

Mi-au placut foarte mult cand le-am vazut la fete si le-am incercat si eu.

 

INGREDIENTE

Perisoare

  • 700 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1ou
  • apa

Sos de rosii

  • 2 cepe
  • 3 ardei rosu
  • 1 conserva de rosii
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare in sos de rosii:

Perisoarele-carnea o amestecam cuceapa tocata,sare,piper,orez,cimbru,oul si amestecam bine.


Cu mana umeda formam perisoarele.


Intr-o cratita adaugam apa si sare si punem la fiert,cand este calduta apa adaugam perisoarele si le fierbem pana se ridica la suprafata.


Le scoatem cu o paleta intr-un vas.


Sosul de rosii-ceapa tocata o calim in putin ulei,cand s-a inmuiat adaugam ardeii tocati marunt,rosiile din conserva care le-am marunt,

potrivim de condimente dupa gust.


Adaugam perisoarele si putina apa.cat este nevoie ca sa fiarba legumele.


Lasam la foc mic pana scade sosul,si obtinem consistenta dorita,la final adaugam usturoiul pisat si mai lasam pe foc cca 2 min.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Andreea Caroline 1

26.06.2013, 14:39

Foarte bune

iri_iri 1

26.06.2013, 15:44

imi plac

gaby_gabytza 1

01.07.2013, 09:13

buuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu piept de pui si sos de rosii