Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur

de nadea68 in Peste, 6 Noi 2013 | 1646 vizualizari

 

Am scris ,,al cartoccio'' dar de fapt inseamna in foaie de aluminiu...mi s-a parut titlu prea lung,fiind reteta italiana sper ca merge...

 

INGREDIENTE

  • 3 bibani
  • 1 kg cartofi
  • usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur:

Incepem cu pestele...Curatam pestele,il spalam ,inauntru punem un spic de usturoi,rozmarin si un pic de ulei deasupra.Procedam asa cu tot pestele.


Luam trei foi de aluminiu.Pe fiecare foaie punem cate un peste si inchidem bine foaia de aluminiu.


Pestele impaturit in foaie punem intr-o tava si dam la cuptor la 220° cam 30 minute.


Pregatim cartofi.Ii curatam ,ii spalam si-i taiem in patru sau oricum in bucati mai mari.


Punem la fiert intr-o oala cu apa rece,atat cat sa-i acopere.


Cand sunt gata cartofii se scot si se condimenteaza cu ulei,sare,piper si patrunjel.


Scoatem pestele,dam la o parte foaia de aluminiu si servim cu cartofii natur.


Ceva bun si sanatos!


 

TIPS-URI

1

uleiul se poate inlocui cu unt aromatizat

2

pestele se poate servi direct in foaia de aluminiu

3

se poate folosi orice tip de peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadea68 1

06.11.2013, 20:09

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 22:37

bun bun

nadea68 1

06.11.2013, 22:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon si dorada marinate pe pat de sare la cuptor