Peste cu broccoli si sos de branza

de Anamaria7 in Peste, 22 Ian 2011 | 5048 vizualizari

 

Gatit la abur, pentru ca m-am saturat de prajeli :D

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de peste (merluciu, cod, pangasius)
  • 500gr broccoli
  • 100gr mazare
  • 1 morcov mare
  • condimente pentru peste
  • 200gr iaurt simplu
  • 100gr branza telemea rasa
  • 1 catel de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu broccoli si sos de branza:

Feliile de peste se condimenteaza pe ambele parti, broccoliul se spala si de desface in buchetele. Morcovul curatat se taie rondele.


In aparat, pe nivelul de jos se aseaza pestele si mazarea, iar deasupra punem broccoliul si morcovul.


Aparatul pregatit cu apa se seteaza pe 25min.


Pentru sos, iaurtul se amesteca cu branza rasa si cu usturoiul pisat. Potrivim cu sare (daca mai trebuie, telemeaua mea avea destula) si punem peste legume si peste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu broccoli si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Anamaria7 1

23.01.2011, 08:33

multumesc!

RuxyRux 1

23.01.2011, 18:38

Cata culoare Anamaria

MotanLaOale 1

24.01.2011, 11:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu lamaie, unt si verdeata