Stiuca cu legume

de mihaelar63 in Peste, 16 Dec 2013 | 10783 vizualizari

 

E vremea preparatelor la cuptor . Sunt mai sanatoase inabusite-coapte decat prajite .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rondele stiuca
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 2 rosii
  • 1 pahar vin alb
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • piper alb
  • rosii , masline - pt. decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu legume:

Rondelele de stiuca se sareaza , se pipareaza si se pun intr-o tava .

Legumele se spala , se curata , se taie marunt si se pun deasupra pestelui.

Se pune un pahar de apa, vinul  si uleiul .

Se da la cuptor 20 minute .

Serviti pestele decorat cu rosii, masline si verdeata .

TIPS-URI

1

Preferati pestele proaspat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor