Peste cu cartofi si sos picant

de ianculubita in Peste, 27 Feb 2014 | 1531 vizualizari

 

Pentru zilele in care se mananca peste si nu numai,va recomand aceasta reteta super delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de peste
  • 3 cartofi
  • 1 ceasca sos picant de rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 2 crengute de salvie
  • 3 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • SOS PICANT
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 1 lingurita de boia iute
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu cartofi si sos picant:

Pestele spalat,uscat,condimentat,trecut prin faina,il prajim putin in ulei incins apoi il scoatem pe hartie de bucatarie


In vasul de yena,punem 2linguri cu ulei de la prajitul pestelui,cartofii fierti si taiati cubulete,sare,piper,usturoi taiat marunt,salvia,deasupra pestele,peste peste punem sosul si lasam la cuptor 15min.


Servim imediat.


Varianta fara prajit:punem in vas peste cartofi pestele condimentat,stropim totul cu 2-3linguri ulei de masline si lasam la cuptor 20min


Pentru sos,rasturnam cutia de rosii intr-un vas,le pasam cu blenderul,punem pe foc,adaugam boia,sare,cimbru iar dupa ce s-a ingrosat,rasturnam in sosiera

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu cartofi si sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

27.02.2014, 17:23

Asta da !!!

simonacallas 1

01.03.2014, 07:28

Cautam o reteta de peste, buna si pe gustul meu, si am gasit-o. Multumesc

ianculubita 1

01.03.2014, 07:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Somon cu o crusta de cartofi si legume