Sardine la cuptor

de Bucataras Medi in Peste, 4 Oct 2010 | 15758 vizualizari

 

Sunt grozav de bune.

 

INGREDIENTE

  • 12 buc. sardine
  • 1/2 cescuta ulei de masline
  • 1/2 cescuta apa
  • zeama de la o lamaie
  • 1/2 ardei iute
  • 2 cepe rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri de capere
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine la cuptor:

Se curata , se spala si apoi se lasa la scurs sardinele.

Separat preparam urmatorul sos:amestecam uleiul de masline cu zeama de lamaie, cu ardeiul iute taiat fasiute subtiri, cu ceapa taiata marunt,cu usturoiul zdrobit,caperele si apa.Condimentam totul cu sare si piper dupa gust si amestecam bine.Asezam sardinele intr-o tava si turnam acest sos peste ele.Dam la cuptor si din cand in cand mai stropim pestele cu sosul din tava.Lasam pana cand pestele este bine facut si bine rumenit.Scoatem din cuptor ,asezam pe un platou si servim cu felii de lamaie care se storc peste peste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Bucataras Medi 1

05.10.2010, 20:31

Buni...............am gresit........... intradevar, sunt delicioase..................

nadina73 1

07.10.2010, 02:24

sant la usa si nu deschide nimenicred ca ai mancat tot si de acea nu deschizidar am lasat furile la usa sa sti

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 08:46

nadina, pai la ora aia eu dormeam

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sardine Escabeche