Sardine la cuptor

de Bucataras Medi in Peste, 4 Oct 2010 | 15670 vizualizari

 

Sunt grozav de bune.

 

INGREDIENTE

  • 12 buc. sardine
  • 1/2 cescuta ulei de masline
  • 1/2 cescuta apa
  • zeama de la o lamaie
  • 1/2 ardei iute
  • 2 cepe rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri de capere
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine la cuptor:

Se curata , se spala si apoi se lasa la scurs sardinele.

Separat preparam urmatorul sos:amestecam uleiul de masline cu zeama de lamaie, cu ardeiul iute taiat fasiute subtiri, cu ceapa taiata marunt,cu usturoiul zdrobit,caperele si apa.Condimentam totul cu sare si piper dupa gust si amestecam bine.Asezam sardinele intr-o tava si turnam acest sos peste ele.Dam la cuptor si din cand in cand mai stropim pestele cu sosul din tava.Lasam pana cand pestele este bine facut si bine rumenit.Scoatem din cuptor ,asezam pe un platou si servim cu felii de lamaie care se storc peste peste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Bucataras Medi 1

05.10.2010, 20:31

Buni...............am gresit........... intradevar, sunt delicioase..................

nadina73 1

07.10.2010, 02:24

sant la usa si nu deschide nimenicred ca ai mancat tot si de acea nu deschizidar am lasat furile la usa sa sti

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 08:46

nadina, pai la ora aia eu dormeam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Doua variante RAPIDE de supa de peste