Peste din Marea Nordului facut pane

de Constelatialeu in Peste, 18 Aug 2013 | 1419 vizualizari

 

Azi,ziua de gratie 18 august 2013 am iesit la pescuit,singurul si unicul peste care mai era in mare l-a prins leutul nostru Cristian,cred ca restul de pesti erau plecati la vreo petrecere.....Este un peste care seamana cu codul,se numeste Torsk.....

 

INGREDIENTE

  • 1 peste ( ca atat am prins)
  • 2 oua
  • 30 g faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste din Marea Nordului facut pane:

Se prinde pestele, se curata foarte bine de solzi, se taie pe burta si se scot maruntaiele, apoi cu o foarfeca taiem aripioarele, ii scoatem sira spinarii si-l portionam, au iesit 7 bucatele. Inainte sa-l taiem il invelim intr-un servetel care sa absoarba apa. Pregatim apoi ouale cu sare, piper si faina, trecem bucatele de peste prin faina apoi prin amestecul de ou si le punem la prajit in tigaia cu uleiul incins. Se intorc de o parte pe alta, se servesc cu feliute de lamaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste din Marea Nordului facut pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

kukibella 1

19.08.2013, 15:27

Lia_ 1

19.08.2013, 21:38

bun si poze frumoase

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri...