Peste in aluat

de nico15 in Peste, 14 Noi 2010 | 52421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 fileuri de peste alb,
  • 300-400 gr de cartofi taiati rondele de preferinta
  • sare
  • piper
  • boia
  • plante aromate din supermarket
  • foi de placinta
  • 1/2 l lapte
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in aluat:

 

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi in rondele, dupa care cartofi se introduc in lapte pentru 30 minute.
Dupa care se ia tava de cuptor, se unge cu ulei si se pune prima foaie, se unge cu un pic de unt si se pune a doua foaie, precum si a treia dupa care se aseaza pestele si cartofi se toarte si laptele, sare, piper, boia, plante aromate dupa care se acopera tot cu trei foi de placinta si se da la cuptor la foc potrivit 10-15 minute, dupa care se bat 1-2 oua se se pun deasupra foile de placinta introducandu-se la cuptor pentru 30 de minute, verificam dupa 20 minute sa vedem daca totul este in ordine.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

nadina73 1

14.11.2010, 15:37

suna tare bine 5f

Panacris 1

24.02.2014, 08:57

Interesant!

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 23:20

foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Napoleon
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 01

    MI