Peste in suba

de roxana78 in Peste, 9 Oct 2010 | 8674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceapa tocata marunt, eu folosesc blenderul cel cu, cutit in cana, pt. ca este destul de multa ceapa si ca sa-mi protejez ochii
  • peste afumat, hering sau macrou, depinde de ce aveti
  • 5 cartofi
  • 4 morcovi
  • oul fiert
  • 3 sfecle
  • maioneza 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in suba:


Pentru inceput se fierb toate legumele si cele 4 oua (separat, normal), iar ceapa se toaca fin.


Se pune intr-un vas yena, un rand de peste marinat afumat (fara oase) eu folosesc Matias, se gaseste la cutii in hypermarketuri, peste care se pune ceapa tocata fin, apoi cartoful fiert dat pe razatoare. Aici adaugam un prim strat de maioneza, dupa acea un praf de sare,apoi morcovul fiert dat pe razatoare si el, din nou un praf de sare, apoi oul fiert tare tot pe razatoare dat,(am uitat sa mentionez ca se dau pe razatoarea mare ingredientele), din nou un praf de sare, apoi sfecla rasa si ea si la final se mai pune maioneza, deasupra, ca la salata boeuf.



Este foarte delicioasa si nu e foarte grea, avand in vedere ca are peste.


Pofta buna si sper sa va placa reteta mea pe care noi o facem la fiecare sarbatoare si zile de nastere, a luat locul salatei boeuf.


Savurare placuta !!!


Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in suba" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mihaelar63 1

20.05.2012, 23:58

Imi place mult reteta ta ,abia astept sa se faca sfecla proaspata in gradina sa o prepar

Bya Ralu 1

21.05.2012, 00:07

miki_a 1

08.05.2016, 10:24

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de vita, cu arpacas

de RODIMUR 7

ieri la 21:23

Frigarui de dovlecei cu ton

de Rocsi 9

ieri la 21:08

Salata de castraveți cu ceapă în saramură

ieri la 18:37

Supă cremă de legume și ciuperci

ieri la 18:00

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor