Peste in suba

de roxana78 in Peste, 9 Oct 2010 | 7495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceapa tocata marunt, eu folosesc blenderul cel cu, cutit in cana, pt. ca este destul de multa ceapa si ca sa-mi protejez ochii
  • peste afumat, hering sau macrou, depinde de ce aveti
  • 5 cartofi
  • 4 morcovi
  • oul fiert
  • 3 sfecle
  • maioneza 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in suba:


Pentru inceput se fierb toate legumele si cele 4 oua (separat, normal), iar ceapa se toaca fin.


Se pune intr-un vas yena, un rand de peste marinat afumat (fara oase) eu folosesc Matias, se gaseste la cutii in hypermarketuri, peste care se pune ceapa tocata fin, apoi cartoful fiert dat pe razatoare. Aici adaugam un prim strat de maioneza, dupa acea un praf de sare,apoi morcovul fiert dat pe razatoare si el, din nou un praf de sare, apoi oul fiert tare tot pe razatoare dat,(am uitat sa mentionez ca se dau pe razatoarea mare ingredientele), din nou un praf de sare, apoi sfecla rasa si ea si la final se mai pune maioneza, deasupra, ca la salata boeuf.



Este foarte delicioasa si nu e foarte grea, avand in vedere ca are peste.


Pofta buna si sper sa va placa reteta mea pe care noi o facem la fiecare sarbatoare si zile de nastere, a luat locul salatei boeuf.


Savurare placuta !!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in suba" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

mihaelar63 1

20.05.2012, 23:58

Imi place mult reteta ta ,abia astept sa se faca sfecla proaspata in gradina sa o prepar

Bya Ralu 1

21.05.2012, 00:07

miki_a 1

08.05.2016, 10:24

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste in sos de tomate cu marar