Peste la cuptor cu garnitura de rosii umplute

de oO_ acnA _Oo in Peste, 15 Noi 2012 | 2179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • oregano
  • 1 cana de orez
  • peste macrou ( 2 buc )
  • peste dorada ( 2 buc )
  • 2 lamai
  • 100 g de unt
  • ceapa verde 2 fire
  • 3 -4 ciuperci
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu garnitura de rosii umplute:

Scobim rosiile si le aruncam un praf de sare apoi le lasam la scurs 10 min ( capacelele nu le aruncam). Pulpa rosiei o amestecam cu sare, piper, oregano, orez, usturoiul si patrunjelul tocat. Cu aceasta compozitie umplem rosiile si le dam la cuptor timp de 30 -35 de min la 190 de grade .


Cat timp rosiile sunt la cuptor ne ocupam de pesti : ii curatam , ii spalam bine dupa care ii frecam cu sare si ii lasam 10 min deoparte .


Intr-o tava punem hartie de copt si o ungem bine cu unt dupa care asezam pestii si incepem sa-i condimentam pe toate partile cu cimbru, piper si boia dulce.


In burta pestelui punem ceapa verde tocata , o felie de lamaie , una de rosie, ciuperci tocate marunt si putin unt . Restul legumelor le punem pe pesti sau pe langa ei .Se stropeste cu ulei de masline si zeama de lamaie apoi se da la cuptorul preincalzit pentru 35-40 de minute la 180 de grade.


Pestele se serveste cu rosiile umplute si cu (macar) un pahar de vin alb sec :)) Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu garnitura de rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

oO_ acnA _Oo 1

20.12.2012, 22:25

merci mult bucatarasi :*

Ana_O 1

15.01.2013, 16:01

garnitura si rosiile umplute fac asa o pofta!

oO_ acnA _Oo 1

15.01.2013, 19:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Peste cu legume