Peste la cuptor cu garnitura de rosii umplute

de oO_ acnA _Oo in Peste, 15 Noi 2012 | 2079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • oregano
  • 1 cana de orez
  • peste macrou ( 2 buc )
  • peste dorada ( 2 buc )
  • 2 lamai
  • 100 g de unt
  • ceapa verde 2 fire
  • 3 -4 ciuperci
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu garnitura de rosii umplute:

Scobim rosiile si le aruncam un praf de sare apoi le lasam la scurs 10 min ( capacelele nu le aruncam). Pulpa rosiei o amestecam cu sare, piper, oregano, orez, usturoiul si patrunjelul tocat. Cu aceasta compozitie umplem rosiile si le dam la cuptor timp de 30 -35 de min la 190 de grade .


Cat timp rosiile sunt la cuptor ne ocupam de pesti : ii curatam , ii spalam bine dupa care ii frecam cu sare si ii lasam 10 min deoparte .


Intr-o tava punem hartie de copt si o ungem bine cu unt dupa care asezam pestii si incepem sa-i condimentam pe toate partile cu cimbru, piper si boia dulce.


In burta pestelui punem ceapa verde tocata , o felie de lamaie , una de rosie, ciuperci tocate marunt si putin unt . Restul legumelor le punem pe pesti sau pe langa ei .Se stropeste cu ulei de masline si zeama de lamaie apoi se da la cuptorul preincalzit pentru 35-40 de minute la 180 de grade.


Pestele se serveste cu rosiile umplute si cu (macar) un pahar de vin alb sec :)) Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu garnitura de rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

oO_ acnA _Oo 1

20.12.2012, 22:25

merci mult bucatarasi :*

Ana_O 1

15.01.2013, 16:01

garnitura si rosiile umplute fac asa o pofta!

oO_ acnA _Oo 1

15.01.2013, 19:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Peste cu legume la cuptor