Peste la cuptor cu sos de rosii

de housy in Peste, 26 Iun 2010 | 35567 vizualizari

 

De data aceasta am facut reteta cu file de macrou, dar de obicei prefer file de pangasius sau salau

 

INGREDIENTE

  • 8 fileuri macrou (sau 4 fileuri de pangasius; de fapt va puteti orienta in functie de cate incap in tava)
  • 1 pahar apa
  • 5 linguri suc ardei rosii (facut de mami)
  • usturoi
  • 2 pahare vin alb
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu sos de rosii:

- se aseaza in tava pestele

- in el se "infig"  catei de usturoi

- peste se toarna cele 2 pahare de vin

- sare si piper

- se acopera cu folie si se da la rece peste noapte (sau cateva ore)

- intr-un bol se amesteca sucul de ardei, cu uleiul si apa

- se toarna peste peste

- se da la cuptorul incins in prealabil si se tine acolo 30-40 minute.

                                          Gustor, usor si fraged !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

nadina73 1

26.06.2010, 23:02

peste super bun si aici ma gasesti daca e peste si ciuperci ma gasesti sigurnota maxima

eclerash 1

26.06.2010, 23:27

pestele este bun in orice combinatie,iar daca mai arata si atat de bine precum al tau...este absolut minunat!

housy 1

27.06.2010, 12:17

ms.ms gatesc destul de des peste in felul acesta. ne place la amandoi !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!