Peste la cuptor cu sos de rosii

de housy in Peste, 26 Iun 2010 | 36274 vizualizari

 

De data aceasta am facut reteta cu file de macrou, dar de obicei prefer file de pangasius sau salau

 

INGREDIENTE

  • 8 fileuri macrou (sau 4 fileuri de pangasius; de fapt va puteti orienta in functie de cate incap in tava)
  • 1 pahar apa
  • 5 linguri suc ardei rosii (facut de mami)
  • usturoi
  • 2 pahare vin alb
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu sos de rosii:

- se aseaza in tava pestele


- in el se "infig" catei de usturoi


- peste se toarna cele 2 pahare de vin


- sare si piper


- se acopera cu folie si se da la rece peste noapte (sau cateva ore)


- intr-un bol se amesteca sucul de ardei, cu uleiul si apa


- se toarna peste peste


- se da la cuptorul incins in prealabil si se tine acolo 30-40 minute.


Gustor, usor si fraged !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

nadina73 1

26.06.2010, 23:02

peste super bun si aici ma gasesti daca e peste si ciuperci ma gasesti sigurnota maxima

eclerash 1

26.06.2010, 23:27

pestele este bun in orice combinatie,iar daca mai arata si atat de bine precum al tau...este absolut minunat!

housy 1

27.06.2010, 12:17

ms.ms gatesc destul de des peste in felul acesta. ne place la amandoi !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de cod cu sos de lamaie