De data aceasta am facut reteta cu file de macrou, dar de obicei prefer file de pangasius sau salau
- se aseaza in tava pestele
- in el se "infig" catei de usturoi
- peste se toarna cele 2 pahare de vin
- sare si piper
- se acopera cu folie si se da la rece peste noapte (sau cateva ore)
- intr-un bol se amesteca sucul de ardei, cu uleiul si apa
- se toarna peste peste
- se da la cuptorul incins in prealabil si se tine acolo 30-40 minute.
Gustor, usor si fraged !!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro