Peste la gratar cu cartofi natur

de nico15 in Peste, 15 Noi 2010 | 6465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-4 bucati de peste(cod/macrou)
  • 250 g de cartofi
  • pentru design:
  • ardei rosii si verzi,
  • 1 capatana de usturoi,
  • felii de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar cu cartofi natur:

Pestele se curata se spala se sterge si se pune pe grill, nu se da cu sare sa nu se prinda, cartofii se pun la fiert in apa cu sare si un pic de otet sa nu se sfarame.



Pestele se-ntoarce pe ambele parti, iar cartofii dupa ce s-au fiert se scot se trec printr-un jet de apa rece, dupa care se pun in tigaie intr-o lingura de unt si se stoarce 1/2 de lamaie pe ei, se adauga si verdeata, dar eu nu am pus pentru ca am alergie.

Cand pestele este gata fript se scoate se aseaza garnitura de cartofi langa ardeii taiati stelute, pasta de usturoi pe peste si feliile de lamaie.



Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ionix 1

15.11.2010, 22:31

si eu sunt la masa

nadina73 1

16.11.2010, 01:35

vanilla 1

19.11.2010, 16:03

inebunita sunt dupa pestele la gratar!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de ton cu sos de mustar si orez picant