Peste marinat

de Bunica in Peste, 22 Ian 2011 | 8568 vizualizari

 

Oricat de bune ar fi conservele de peste cumparate , tot mai bune sunt preperate in bucataria mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste congelat (macrou),
  • 250 ml apa
  • 100 ml otet
  • 50 ml ulei,
  • sare dupa gust, 
  • 1 foaie de dafin, 
  • piper boabe o lingurita
  • 1 ceapa taiata pestisor 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste marinat:

Se taie pestele in bucati mici - circa 5 cm. Se aseaza intr-o cratita in care se toarna apoi celelalte ingrediente.


Se pun pe foc si se lasa 5 minute dupa primul clocot.


Puneti la rece pentru 2-3 zile toata compozitia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

-Miti- 1

09.04.2013, 11:19

am facut-o si eu ,am si uitat sa vin sa o laud

Bunica 1

09.04.2013, 13:20

delia64 1

06.06.2014, 21:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saramura de caras