Peste marinat

de Bunica in Peste, 22 Ian 2011 | 8463 vizualizari

 

Oricat de bune ar fi conservele de peste cumparate , tot mai bune sunt preperate in bucataria mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste congelat (macrou),
  • 250 ml apa
  • 100 ml otet
  • 50 ml ulei,
  • sare dupa gust, 
  • 1 foaie de dafin, 
  • piper boabe o lingurita
  • 1 ceapa taiata pestisor 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste marinat:

Se taie pestele in bucati mici - circa 5 cm. Se aseaza intr-o cratita in care se toarna apoi celelalte ingrediente.


Se pun pe foc si se lasa 5 minute dupa primul clocot.


Puneti la rece pentru 2-3 zile toata compozitia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

-Miti- 1

09.04.2013, 11:19

am facut-o si eu ,am si uitat sa vin sa o laud

Bunica 1

09.04.2013, 13:20

delia64 1

06.06.2014, 21:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI