Peste marinat

de Bunica in Peste, 22 Ian 2011 | 8330 vizualizari

 

Oricat de bune ar fi conservele de peste cumparate , tot mai bune sunt preperate in bucataria mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste congelat (macrou),
  • 250 ml apa
  • 100 ml otet
  • 50 ml ulei,
  • sare dupa gust, 
  • 1 foaie de dafin, 
  • piper boabe o lingurita
  • 1 ceapa taiata pestisor 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste marinat:

Se taie pestele in bucati mici - circa 5 cm. Se aseaza intr-o cratita in care se toarna apoi celelalte ingrediente.

Se pun pe foc si se lasa  5 minute dupa primul clocot.

Puneti la rece pentru 2-3 zile toata compozitia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

-Miti- 1

09.04.2013, 11:19

am facut-o si eu ,am si uitat sa vin sa o laud

Bunica 1

09.04.2013, 13:20

delia64 1

06.06.2014, 21:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!