Peste marinat

de Denissa in Peste, 8 Oct 2011 | 3566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste ( eu am folosit novac)
  • 3 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • sare
  • boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingura de bulion
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste marinat:

Se ia pestele si se curata ( de solzi, de intestine etc. dupa caz). Se spala si se taie in bucati potrivite.


Separat ceapa se curata si se taie pestisori. Morcovii se curata si se taie in 2 pe lung si apoi feliute.


Se pune ceapa la calit in ulei. Dupa ce s-a aurit se adauga morcovul taiat. Cand s-a inmuiat morcovul se adauga bulionul, apoi pestele.


Se adauga apa cat sa acopere pestele ( sau mai putina, in functie de cat sos doriti). Se adauga boabele de piper, foile de dafin si zaharul. Se potriveste de sare si se lasa la fiert pana e pestele gata.


Se poate servi cu mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

zaharul accentueaza gustul dulce al pestelui

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste marinat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

10.10.2011, 08:36

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 16:35

MIUTA 1

21.10.2011, 22:22

Foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Caras romanesc la gratar