Salata de icre cu gris

de Dana_Retetegg in Peste, 22 Noi 2011 | 11591 vizualizari

 

Icrele facute in casa sunt foarte bune, se fac destul de usor si merg de minune in zilele de post cand avem dezlegare la peste.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr icre de hering,
  • 3-4 linguri de gris (pregatit din apa si gris, exact ca si grisul cu lapte, cu o consistenta foarte solida - racit inainte de utilizare),
  • 1 lamaie mica,
  • 200-300 ml ulei,
  • 1 ceapa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre cu gris:

Icrele le-am pus in vasul mixerului. Pentru ca aveau deja putin ulei in ele le-am batut intai asa simple timp de 4-5 minute. Apoi am adaugat treptat cate putin gris. De fapt am alternat grisul cu uleiul si sucul de la lamaie.



Mixerul face singur treaba, asa ca noi trebuie doar sa avem rabdare si sa punem toate ingredientele in bol treptat, pana cand icrele sunt gata.



Am tocat fin o ceapa si am adaugat-o peste icre, am omogenizat si am servit.



M-am jucat putin cu formele mele, pestisorul auriu mi-a fost de mare ajutor:) Merg servite si simple din bol, dar mie imi place sa vad farfuria mai vesela:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre cu gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Dana_Retetegg 1

24.11.2011, 10:53

Multumesc

babi5 1

27.01.2014, 14:48

Dana_Retetegg 1

27.01.2014, 15:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de cod si cartofi la cuptor