Clesti crab pane, cu legume

de lia maria in Peste, 7 Iun 2010 | 6372 vizualizari

 

Un meniu rapid si simplu de realizat, sanatos si deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250g clesti crab, congelati
  • 250g ciuperci
  • 600g broccoli
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 cartofi
  • 1 ardei kapia
  • 1 fir praz
  • Sare
  • Piper
  • 2 linguri ulei de struguri
  • 200ml ulei de palmier pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clesti crab pane, cu legume:

Legumele spalate si taiate dupa preferinta fiecaruia, le punem in steamer la fiert, pentru 40’.



Punem intr-o tigaie uleiul de palmier,la incins si prajim clestii pe ambele parti, asa congelati (nu necesita decongelare).



Se servesc alaturi de legume, pe care le saram ,piperam si stropim cu ulei de struguri si felii de lamaie.



Cantitatea de legume preparata este de 4 portii si eu am servit-o si cu pastrav prajit .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clesti crab pane, cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Sylvia 1

08.06.2010, 10:41

Chiar o sa caut, pe aici am vazut numai ceva conserva de crabi.

lia maria 1

08.06.2010, 14:44

Madi, sunt tare buni, defapt sunt numai carnita, fara gust puternic de peste si in afara de clesti (2 betisoare scurte), totul se papa

antoniaurdea 1

22.02.2011, 14:56

Ajutor! caut crabi congelati si nu gasesc nicaieri , in ce magazine din tara i-ati vazut.

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu cimbru si piure cu masline negre a la Jamie O.