Clesti crab pane, cu legume

de lia maria in Peste, 7 Iun 2010 | 5815 vizualizari

 

Un meniu rapid si simplu de realizat, sanatos si deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250g clesti crab, congelati
  • 250g ciuperci
  • 600g broccoli
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 cartofi
  • 1 ardei kapia
  • 1 fir praz
  • Sare
  • Piper
  • 2 linguri ulei de struguri
  • 200ml ulei de palmier pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clesti crab pane, cu legume:

Legumele spalate si taiate dupa preferinta fiecaruia, le punem in steamer la fiert, pentru 40’.



Punem intr-o tigaie uleiul de palmier,la incins si prajim clestii pe ambele parti, asa congelati (nu necesita decongelare).



Se servesc alaturi de legume, pe care le saram ,piperam si stropim cu ulei de struguri si felii de lamaie.



Cantitatea de legume preparata este de 4 portii si eu am servit-o si cu pastrav prajit .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clesti crab pane, cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Sylvia 1

08.06.2010, 10:41

Chiar o sa caut, pe aici am vazut numai ceva conserva de crabi.

lia maria 1

08.06.2010, 14:44

Madi, sunt tare buni, defapt sunt numai carnita, fara gust puternic de peste si in afara de clesti (2 betisoare scurte), totul se papa

antoniaurdea 1

22.02.2011, 14:56

Ajutor! caut crabi congelati si nu gasesc nicaieri , in ce magazine din tara i-ati vazut.

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
FILE DE CRAP CU SOS DE HREAN