Pestisor

de simo_brkic in Peste, 23 Oct 2012 | 1318 vizualizari

 

Hehehe, duminica am fost la pescuit :) si aveam o pofta de pestisorii ce i-am prins de numa', dar nu vroiam sa-i gatesc ca pana acum. Cineva mi-a dat o idee si uite ce a iesit. Mmmmmmm

 

INGREDIENTE

  • pastravi (peste,cate bucati vrem)
  • usturoi
  • mustar
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 rosii mari
  • 1 salata verde
  • dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisor:

Curatam pestele de intestine, punem inauntru foi de dafin, putina sare si piper si apoi il punem pe foc, la gratar. Il intoarcem din cand in cand si la urma se pune pe rosii si salata verde. Deasupra pestelui punem mujdei facut din usturoiul pisat, sare, piper, putin ulei si apa (sau mustar)


Pofta buna! :)

 

TIPS-URI

1

Cu metoda asta de a gati pestele nu mai trebuie sa indepartam solzii ;) deoarece se frig

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

simo_brkic 1

24.10.2012, 15:32

multumesc fetelor :* pupici la fiecare..dar..intentia mea era si sa vedeti ca stiu sa pescuesc ,eu am prins pestisorul

andreea_angelo 1

19.11.2012, 20:48

bravo,arata fantastic!!!

simo_brkic 1

20.11.2012, 15:01

ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar cu sos de lamaie