Pestisor

de simo_brkic in Peste, 23 Oct 2012 | 3099 vizualizari

 

Hehehe, duminica am fost la pescuit :) si aveam o pofta de pestisorii ce i-am prins de numa', dar nu vroiam sa-i gatesc ca pana acum. Cineva mi-a dat o idee si uite ce a iesit. Mmmmmmm

 

INGREDIENTE

  • pastravi (peste,cate bucati vrem)
  • usturoi
  • mustar
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 rosii mari
  • 1 salata verde
  • dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisor:

Curatam pestele de intestine, punem inauntru foi de dafin, putina sare si piper si apoi il punem pe foc, la gratar. Il intoarcem din cand in cand si la urma se pune pe rosii si salata verde. Deasupra pestelui punem mujdei facut din usturoiul pisat, sare, piper, putin ulei si apa (sau mustar)

Pofta buna! :)

TIPS-URI

1

Cu metoda asta de a gati pestele nu mai trebuie sa indepartam solzii ;) deoarece se frig

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

simo_brkic 1

24.10.2012, 15:32

multumesc fetelor :* pupici la fiecare..dar..intentia mea era si sa vedeti ca stiu sa pescuesc ,eu am prins pestisorul

andreea_angelo 1

19.11.2012, 20:48

bravo,arata fantastic!!!

simo_brkic 1

20.11.2012, 15:01

ms

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rondele de somon la gratar