Pestisor

de simo_brkic in Peste, 23 Oct 2012 | 1342 vizualizari

 

Hehehe, duminica am fost la pescuit :) si aveam o pofta de pestisorii ce i-am prins de numa', dar nu vroiam sa-i gatesc ca pana acum. Cineva mi-a dat o idee si uite ce a iesit. Mmmmmmm

 

INGREDIENTE

  • pastravi (peste,cate bucati vrem)
  • usturoi
  • mustar
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 rosii mari
  • 1 salata verde
  • dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisor:

Curatam pestele de intestine, punem inauntru foi de dafin, putina sare si piper si apoi il punem pe foc, la gratar. Il intoarcem din cand in cand si la urma se pune pe rosii si salata verde. Deasupra pestelui punem mujdei facut din usturoiul pisat, sare, piper, putin ulei si apa (sau mustar)


Pofta buna! :)

 

TIPS-URI

1

Cu metoda asta de a gati pestele nu mai trebuie sa indepartam solzii ;) deoarece se frig

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

simo_brkic 1

24.10.2012, 15:32

multumesc fetelor :* pupici la fiecare..dar..intentia mea era si sa vedeti ca stiu sa pescuesc ,eu am prins pestisorul

andreea_angelo 1

19.11.2012, 20:48

bravo,arata fantastic!!!

simo_brkic 1

20.11.2012, 15:01

ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar cu sos de lamaie