Pesto alla genovese

de - Andreea - in Pt. paste, 3 Iul 2013 | 3368 vizualizari

 

Este unul din cele mai cunoscute sosuri in intreaga lume.Este un clasic al bucatariei italiene mai axact din regiunea Liguria ...
Clasicul pesto se prepara intr-un mojar ... insa pentru gospodinele moderne ;) e mult mai simplu cu ajutorul robotului de bucatarie.
Foarte usor de preparat si extraordinar de bun alaturi de paste...O data incercat nu are cum sa nu doresti sa il incerci si a doua oara.

 

INGREDIENTE

  • 2 maini de busuioc
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • 1\2 pahar ulei de masline
  • 3 linguri seminte de pin
  • 5 linguri parmezan
  • 2 linguri pecorino
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesto alla genovese:

Busuiocul se spala cu apa rece si se usuca cu ajutoarul unui servet.


Se piseaza bine usturoiul( curatat) cu putina sare.


Punem in robotul de bucatarie usturoiul,semintele de pin,busuiocul,parmezanul si pecorino.Se omogenizeaza totul foarte bine.


Apoi incet incet adaugam uleiul de masline pana devine un sos.


 

TIPS-URI

1

Cui nu ii place usturoiul se poate pune doar 2-3 catei de usturoi.

2

Daca nu aveti pecorino poate fi inlocuit cu parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

simona72 1

03.07.2013, 22:36

Si eu il folosesc des...cel mai bun!

lilik 1

04.07.2013, 11:45

si noua ne place mult,dar anul asta nu l-am pregatit inca asa ca iau putin de la u

- Andreea - 1

04.07.2013, 12:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos pesto rosu