Piadina cu carnat la gratar, ketchup afumat, nasturel, rosii uscate si branza de capra cu ierburi

de Satisfyyourcravings in Vita, 2 Noi 2016 | 446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piadina (turta italieneasca din faina si untura- reteta rapida, fara untura aici:http://www.bucataras.ro/retete/piadina-cu-ton-si-branza-gouda-78696.html) Poate fi inlocuita cu tortilla sau lipie
  • 1 carnat proaspat din carne de vita (eu am folosit unul condimentat cu Ras el Hanout)
  • 1-2 linguri ketchup mexican afumat (poate fi inlocuit cu ketchup obisnuit sau amestecat cu paprika afumata si piper Cayenne)
  • cateva rosii uscate la soare (eu am folosit varianta fara ulei)
  • cateva tulpini de nasturel (poate fi inlocuit cu rucola)
  • branza de capra proaspata (eu am folosit in crusta de rozmarin si cimbru)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piadina cu carnat la gratar, ketchup afumat, nasturel, rosii uscate si branza de capra cu ierburi:

Se gateste carnatul pe un gratar fierbinte 8-10 minute, pana este gatit complet.


Intre timp. se incalzeste piadina intr-o tigaie fara ulei, se trasnfera pe o farfurie si se unge cu ketchupul afumat.


Se taie carnatul longitudinal in doua si se aseaza pe piadina, apoi se adauga nasturel, rosiile uscate la soare si se presara totul cu branza de capra.


Se ruleaza si se consuma imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piadina cu carnat la gratar, ketchup afumat, nasturel, rosii uscate si branza de capra cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

02.11.2016, 22:36

Camelya 1

02.11.2016, 23:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
"Bamyah"-Mancare de bame cu carne de vita-specific arabeasca