Piept de cocos cu legume

de larisa_22 in Pui, 13 Sep 2013 | 9979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de cocos fara piele si oase
  • 3 ardei copti
  • un morcov mare
  • o lingurita de oregano
  • 2 rosii
  • o cana de suc de rosii
  • o cana de apa
  • o lingura de ulei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de cocos cu legume:

Jumatate din morcov il dam pe razatoare iar cealalta jumatate o taiem rondele foarte subtiri. Taiem si rosiile in 4. Pieptul il taiem cuburi.

Incingem uleiul si adaugam pieptul lasandu-l pana se albeste pe ambele parti, apoi punem si restul ingredientelor. Fierbem pana scade si se formeaza un sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de cocos cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de cocos si migdale