Piept umplut cu verdeata si garnitura de legume

de susu in Pui, 17 Mai 2010 | 2767 vizualizari

 

INGREDIENTE


  •   ½ piept de pui
  • Cateva frunze de spanac
  • Putin cascaval
  • Gogosar
  • ½ punga mix de legume congelate
  • 100 g unt pentru legume
  • Ulei de masline
  • Condimente 50 gr
  • unt pentru pieptul de pui
  • Cateva linguri de vin alb      
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept umplut cu verdeata si garnitura de legume:

Se spala pieptul de pui si se sterge bine. Se bate putin si se acopera cu frunze de spanac oparite si scurse, putin cascaval si gogosar. Se condimenteaza pe toate partile si se leaga cu sfoara de bucatarie. Se soteaza putin in untul topit si la sfarsit se adauga si vinul. Se aseaza pieptul intr-o tava de yena si se pune sosul peste. Se lasa la cuptor pana se rumeneste frumos. Pentru legume se pune apa la fiert cu putina sare. Cand clocoteste adaugam legumele  si le fierbem cateva minute sa ramana “al dente”. Se scurg de apa si se soteaza in unt si putin ulei de masline. Se adauga condimente si putin vin alb dupa gust. Cui ii place poate adauga si usturoi. Se scoate sfoara ruloului , se taie si se serveste cu legumele si sos


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept umplut cu verdeata si garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi

Rocsi 1

17.05.2010, 10:43

ce bine arata

nadina73

nadina73 1

17.05.2010, 23:33

ce bun si sanatos e ,ce bine ca nu a juns ela inaintea mea ,rocsi nu manca mult asa ca sigur ramane si pt mine

ela

ela 1

17.05.2010, 23:38

ce bine arata... am venit dupa nadina,o urmaresc,dar ea nu stie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!