Piept umplut cu verdeata si garnitura de legume

de susu in Pui, 17 Mai 2010 | 3053 vizualizari

 

INGREDIENTE


  •   ½ piept de pui
  • Cateva frunze de spanac
  • Putin cascaval
  • Gogosar
  • ½ punga mix de legume congelate
  • 100 g unt pentru legume
  • Ulei de masline
  • Condimente 50 gr
  • unt pentru pieptul de pui
  • Cateva linguri de vin alb      
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept umplut cu verdeata si garnitura de legume:

Se spala pieptul de pui si se sterge bine. Se bate putin si se acopera cu frunze de spanac oparite si scurse, putin cascaval si gogosar. Se condimenteaza pe toate partile si se leaga cu sfoara de bucatarie. Se soteaza putin in untul topit si la sfarsit se adauga si vinul. Se aseaza pieptul intr-o tava de yena si se pune sosul peste. Se lasa la cuptor pana se rumeneste frumos. Pentru legume se pune apa la fiert cu putina sare. Cand clocoteste adaugam legumele si le fierbem cateva minute sa ramana “al dente”. Se scurg de apa si se soteaza in unt si putin ulei de masline. Se adauga condimente si putin vin alb dupa gust. Cui ii place poate adauga si usturoi. Se scoate sfoara ruloului , se taie si se serveste cu legumele si sos





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept umplut cu verdeata si garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

17.05.2010, 10:43

ce bine arata

nadina73 1

17.05.2010, 23:33

ce bun si sanatos e ,ce bine ca nu a juns ela inaintea mea ,rocsi nu manca mult asa ca sigur ramane si pt mine

ela 1

17.05.2010, 23:38

ce bine arata... am venit dupa nadina,o urmaresc,dar ea nu stie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu piept de pui la cuptor