Pulpe de pui cu masline si lamaie

de katty in Pui, 30 Aug 2017 | 2094 vizualizari

 

Aceasta reteta mi-a facut cu ochiul de cand am vazut-o.https://www.bucataras.ro/retete/pui-cu-masline-si-lamaie-83691.html. Cu scuzele de rigoare ca inca nu stiu daca pe autoarea ei o cheama Mimi sau Rahela, cu modificarile facute de mine, pe ici ,pe colo, prin punctele esentiale ;),adica pulpele inferioare le-am schimbat cu unele superioare(ca de alea aveam prin congelator),condimentele le-am adus catre zona mediteraneana, am scos ceapa din decor si le-am pregatit la Multicooker pentru simplu motiv ca nu am avut curaj sa pornesc cuptorul pe canicula.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare de pui
  • o mana de masline
  • 1 lamaie taiata felii
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano
  • 1 lingura ulei
  • 150 ml sos de rosii
  • 1 ingurita zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu masline si lamaie:

Presaram pulpele spalate, curatate si scurse cu sare, piper si oregano uscat. Le lasam 15 minute la rece, apoi le punem la Multicooker impreuna cu lingura de ulei pe modul Fry. Le lasam pana se rumenesc pe ambele parti, apoi adaugam sosul de rosii, lamaia, maslinele si zaharul.

Adaugam putin piper, oregano si schimbam pe modul Bake, 180 de grade, pana sosul se leaga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu masline si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

RODIMUR 1

30.08.2017, 21:14

dantes 1

31.08.2017, 16:48

Bune!

mirela0911 1

31.08.2017, 21:58

Trebuie sa incerc si eu maslinele in felul acesta. Arata bine ce ai facut!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan