Pulpe de pui cu orez la tava

de RuxyRux in Pui, 18 Ian 2011 | 16316 vizualizari

 

La prima vedere o mancare simpla, insa deosebit de delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • O cana de orez
  • 4 pulpe de pui maricele
  • un cubulet de unt
  • o ceapa medie
  • 5 linguri de ulei
  • sare dupa gust
  • un praf de piper
  • apa  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu orez la tava:

Spalam si curatam pulpele de pui .

Punem uleiul in tava, asezam pulpele de pui, apoi orezul spalat si ceapa taiata in doua.

Taiem bucatele din cubuletul de unt si punem peste fiecare bucata de carne.

Adaugam apa cam pana pe la jumatate si potrivim de sare si piper.

Dam la foc o ora, si in functie de cuptor mai lasam in plus 15, sau 20 de minte sa se rumeneasca frumos.

Din cand in cand mai ungem deasupra cu sosul de la orez.

E un fel de mancare grozav de gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu orez la tava" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (47)

Mitinita 1

27.01.2011, 14:26

gaby si mie si merge incercata cu arome diferite!!!deci toate orezurile alea pe care le fac eu le pun in tava cu puiul si voila mai am tot un pui cu orez de la aziz de incercat

RuxyRux 1

27.01.2011, 19:06

Love you too Miti scumpa ma bucur ca au mancat printesele tale minunate

RuxyRux 1

27.01.2011, 19:07

Gaby ...nu te solicita sigur

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei