Pulpe de pui cu orez la tava

de RuxyRux in Pui, 18 Ian 2011 | 11640 vizualizari

 

La prima vedere o mancare simpla, insa deosebit de delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • O cana de orez
  • 4 pulpe de pui maricele
  • un cubulet de unt
  • o ceapa medie
  • 5 linguri de ulei
  • sare dupa gust
  • un praf de piper
  • apa  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu orez la tava:

Spalam si curatam pulpele de pui .


Punem uleiul in tava, asezam pulpele de pui, apoi orezul spalat si ceapa taiata in doua.


Taiem bucatele din cubuletul de unt si punem peste fiecare bucata de carne.


Adaugam apa cam pana pe la jumatate si potrivim de sare si piper.


Dam la foc o ora, si in functie de cuptor mai lasam in plus 15, sau 20 de minte sa se rumeneasca frumos.


Din cand in cand mai ungem deasupra cu sosul de la orez.


E un fel de mancare grozav de gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu orez la tava" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

-Miti- 1

27.01.2011, 14:26

gaby si mie si merge incercata cu arome diferite!!!deci toate orezurile alea pe care le fac eu le pun in tava cu puiul si voila mai am tot un pui cu orez de la aziz de incercat

RuxyRux 1

27.01.2011, 19:06

Love you too Miti scumpa ma bucur ca au mancat printesele tale minunate

RuxyRux 1

27.01.2011, 19:07

Gaby ...nu te solicita sigur

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de pui