Piept de curcan cu fussili

de mamaieelena in Curcan, 9 Aug 2013 | 3007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600g piept de curcan
  • 150g bulion facut in casa
  • 1 ceapa medie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc uscat
  • 200g paste fainoase
  • patrunjel
  • 2linguri ulei
  • 50g unt.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu fussili:

Pieptul de curcan se spala bine si se portioneaza in cuburi mici.Se pune tigaia la incins se adauga apoi uleiul iar pieptul de curcan se pune cand uleiul este bine incins,se amesteca bine pe toate partile sa scada de tot apa din el.Ceapa se curata si se toaca marunt adaugandu-se peste carne,se pune capacul la tigaie pentru 7 minute la foc domol.Peste toate acestea se va pune si bulionul dar si mirodeniile potrivindu-se de gust.Se vor mai lasa la foc inca 5 minute la foc domol sa se caleasca bine.Intre timp se pune apa la fiert cu sare intr-o cratita sau oala potrivita cantitatii de paste care urmeaza a fi fierte.Cand acestea s-au fiert dupa reteta bine cunoscuta,se scurg de apa si se vor amesteca cu 50 g unt in cratita in care au fiert apoi se va adauga si pieptul de curcan peste, se vor amesteca bine si se vor servi imediat cu frunze de patrunjel deasupra.Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu fussili" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

14.08.2013, 00:27

Ce bine arata , este exact pe gustul meu , cam asa as prepara si eu

mamaieelena 1

14.08.2013, 10:35

multumesc Motan

mamaieelena 1

14.08.2013, 10:36

multumesc Mihaela esti tu draguta dar si mie imi plac astfel preparate pastele!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rosii