Piept de curcan cu fussili

de mamaieelena in Curcan, 9 Aug 2013 | 2993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600g piept de curcan
  • 150g bulion facut in casa
  • 1 ceapa medie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc uscat
  • 200g paste fainoase
  • patrunjel
  • 2linguri ulei
  • 50g unt.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu fussili:

Pieptul de curcan se spala bine si se portioneaza in cuburi mici.Se pune tigaia la incins se adauga apoi uleiul iar pieptul de curcan se pune cand uleiul este bine incins,se amesteca bine pe toate partile sa scada de tot apa din el.Ceapa se curata si se toaca marunt adaugandu-se peste carne,se pune capacul la tigaie pentru 7 minute la foc domol.Peste toate acestea se va pune si bulionul dar si mirodeniile potrivindu-se de gust.Se vor mai lasa la foc inca 5 minute la foc domol sa se caleasca bine.Intre timp se pune apa la fiert cu sare intr-o cratita sau oala potrivita cantitatii de paste care urmeaza a fi fierte.Cand acestea s-au fiert dupa reteta bine cunoscuta,se scurg de apa si se vor amesteca cu 50 g unt in cratita in care au fiert apoi se va adauga si pieptul de curcan peste, se vor amesteca bine si se vor servi imediat cu frunze de patrunjel deasupra.Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu fussili" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

14.08.2013, 00:27

Ce bine arata , este exact pe gustul meu , cam asa as prepara si eu

mamaieelena 1

14.08.2013, 10:35

multumesc Motan

mamaieelena 1

14.08.2013, 10:36

multumesc Mihaela esti tu draguta dar si mie imi plac astfel preparate pastele!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de piept de curcan cu ciuperci in sos de rosii cu smantana