Piept de curcan cu legume la cuptor

de cristeena20 in Curcan, 16 Feb 2014 | 6943 vizualizari

 

O mancare usoara cu legume, si carne de curcan....foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mari de piept de curcan
  • 1 pachet mic de legume congelate
  • 2 cartofi mari
  • sare, piper, 3 catei de usturoi; putin suc de lamaie
  • ulei de masline
  • 1 cutie mica de smantana dulce (cu gust de ciuperci)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu legume la cuptor:

- Pieptul de curcan se condimenteaza cu sare, piper si cu usturoi pisat. Stropim putin cu suc de lamaie si lasam vreo 2 ore la frigider acoperite. Apoi le prajim cu putin ulei de masline . Feliile se tau fasii si se pun deoparte.


- Cartofii se tau cubulete (eu am cumparat congelati) si se prajesc.


- Intr-o tigaie saltam legumele cu putin ulei de masline si usturoi pisat cca 7 minute, Cand sunt bine facute adaugam carnea taiata fasii si amestecam, adaugand la final cartofii prajiti. Se sareaza, pipereaza si se adauga chilli dupa gust.


- Turnam totul intr-un vas de ceramica (sau de sticla) si turnam smantana dulce cu gust de ciuperci (o cutie mica). Dam la cuptorul preincalzit sa se gratineze (cca 10 minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

_Alina_ 1

16.02.2014, 17:25

Rocsi 1

16.02.2014, 19:31

Teo 1

17.02.2014, 22:14

Mi-ar placea !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu stafide inabusit in staniol, la cuptor