Piept de curcan in sos de ardei si rosii

de Miha in Curcan, 16 Mai 2013 | 2648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • 2 ardei rosii copti
  • 1 ardei iute
  • 1 rosie coapta
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • 1 conserva de rosii in suc propriu
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in sos de ardei si rosii:

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei. Se pune pieptul taiat cuburi si se caleste, amestecand continuu, pana se albeste carnea. Adaugam rosia coapta, ardeii copti si rosiile in suc propriu. Le-am dat prin blender, pana s-au facut pasta, dar puteti sa le taiati fasii sau cubulete, daca nu deranjeaza mesenii mofturosi. )


Daca mai este necesar se adauga apa, atat cat sa fie carnea acoperita. Se potriveste gustul de sare si piper. Se fierbe la foc mic pana este fiarta carnea si sosul a scazut suficient. Inainte de a fi gata se pune usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat marunt.


Se serveste cald, cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in sos de ardei si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Miha 1

17.05.2013, 15:55

multumesc!

Angelina_Elena 1

17.05.2013, 18:41

Grozav!

Miha 1

18.05.2013, 10:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inimi de curcan în sos de vin