Piept de curcan la grill

de xana in Curcan, 26 Iun 2018 | 3351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii subtiri de piept de curcan
  • 5+1 catei de usturoi
  • cateva bucatele de conopida in otet
  • 30 ml ulei de masline
  • 2 linguri otet
  • 1/2 de lingurita paprika
  • 1 lingurita de sos Worcestershire
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la grill:

Condimentam carnea cu paprika, 1 catel de usturoi zdrobit, sosul Worcestershire, sare, piper si 2 linguri din cantitatea de ulei apoi o dam la frigider pentru 30 de minute.

Incingem grillul si coacem carnea pe ambele parti pana se rumeneste apoi o taiem fasii.

Amestecam carnea cu restul de ulei, usturoiul taiat felii subtiri, otetul si bucatele de conopida si o dam la frigider pentru cel putin o ora. 

Se poate consuma ca atare sau folosita in salate.

TIPS-URI

1

Cantitatea mare de usturoi este doar pentru a da gust si se va indeparta in timpul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la grill" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
File de curcan cu sos de ciuperci