Piept de curcan la grill

de xana in Curcan, 26 Iun 2018 | 1012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii subtiri de piept de curcan
  • 5+1 catei de usturoi
  • cateva bucatele de conopida in otet
  • 30 ml ulei de masline
  • 2 linguri otet
  • 1/2 de lingurita paprika
  • 1 lingurita de sos Worcestershire
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la grill:

Condimentam carnea cu paprika, 1 catel de usturoi zdrobit, sosul Worcestershire, sare, piper si 2 linguri din cantitatea de ulei apoi o dam la frigider pentru 30 de minute.


Incingem grillul si coacem carnea pe ambele parti pana se rumeneste apoi o taiem fasii.


Amestecam carnea cu restul de ulei, usturoiul taiat felii subtiri, otetul si bucatele de conopida si o dam la frigider pentru cel putin o ora.


Se poate consuma ca atare sau folosita in salate.

 

TIPS-URI

1

Cantitatea mare de usturoi este doar pentru a da gust si se va indeparta in timpul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la grill" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

28.06.2018, 16:43

Bine arata!

Gherca Daniela 1

29.06.2018, 10:56

-Licurici- 1

12.07.2018, 13:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

7845 puncte

Constelatialeu

5535 puncte

RODIMUR

3785 puncte

lucy2002

3519 puncte

Rocsi

3467 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu branza
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura din pulpe de curcan