Rulouri din piept de curcan cu prosciutto

de mamaieelena in Curcan, 7 Aug 2012 | 3276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de curcan pentru snitele
  • 8 felii de prosciutto
  • 1/2 ardei rosu capia
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 150g pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de curcan cu prosciutto:

In prima faza se bate cu ciocanul de snitele carnea se da cu sare si piper si se da deoparte.


Acum se pregateste sosul bechamel din ou, faina si apa, evident sare si piper. Sosul nu trebuie sa fie prea gros sau prea subtire cum este compozitia de clatite(de care presupun ca stie toata lumea cantitatile si consistenta)


Carnea pentru rulouri se pregateste astfel: peste carne se pun cate 2 felii de prosciutto una langa cealalta si la mijloc 2-3 bucati de ardei capia taiat pe lungime si apoi se ruleaza. Se dau prin bechamel si apoi prin pesmet pe toate partile.


Intr-o tigaie se pune ulei si se lasa la incins se pot pune apoi rulourile avand grija sa fie rumenite frumos pe toate partile scotand cand sunt gata pe hartie absorbanta. Se pot servi cu piure de cartofi sau cu orice alta garnitura doriti.


Pofta buna,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

gaby_gabytza 1

09.08.2012, 18:14

dakris 1

14.08.2012, 08:25

mmmm...

jolygina 1

15.08.2012, 23:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de curcan