Rulouri din piept de curcan cu prosciutto

de mamaieelena in Curcan, 7 Aug 2012 | 3103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de curcan pentru snitele
  • 8 felii de prosciutto
  • 1/2 ardei rosu capia
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 150g pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de curcan cu prosciutto:

In prima faza se bate cu ciocanul de snitele carnea se da cu sare si piper si se da deoparte.


Acum se pregateste sosul bechamel din ou, faina si apa, evident sare si piper. Sosul nu trebuie sa fie prea gros sau prea subtire cum este compozitia de clatite(de care presupun ca stie toata lumea cantitatile si consistenta)


Carnea pentru rulouri se pregateste astfel: peste carne se pun cate 2 felii de prosciutto una langa cealalta si la mijloc 2-3 bucati de ardei capia taiat pe lungime si apoi se ruleaza. Se dau prin bechamel si apoi prin pesmet pe toate partile.


Intr-o tigaie se pune ulei si se lasa la incins se pot pune apoi rulourile avand grija sa fie rumenite frumos pe toate partile scotand cand sunt gata pe hartie absorbanta. Se pot servi cu piure de cartofi sau cu orice alta garnitura doriti.


Pofta buna,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

gaby_gabytza 1

09.08.2012, 18:14

dakris 1

14.08.2012, 08:25

mmmm...

jolygina 1

15.08.2012, 23:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de curcan