Betisoare de curcan cu cartofi copti si sos de patrunjel

de alldaycooking in Curcan, 22 Apr 2012 | 1775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Betisoare de curcan
  • 300 gr piept de curcan
  • 1 lingura ulei de masline
  • Putin otet balsamic
  • Sare
  • Piper alb
  • Busuioc
  • Chives
  • 4 cartofi copti
  • Sos de patrunjel
  • 50 ml vin alb
  • ½ lingurita amidon
  • O legatura de patrunjel verde
  • Un cubulet unt Sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betisoare de curcan cu cartofi copti si sos de patrunjel:

Pieptul de curcan l-am taiat fasii lungi, am obtinut astfel 8 betisoare. Am amesteat uleiul de malsine cu otet balsamic, piper alb macinat, busuioc si chives maruntit, putina sare si am trecut betisoarele prin acest mix de condimente. Am ales sa prajesc separat betisoarele de pui, cate 4 bucati odata. Am lasat sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi am asezat pe farfurie.


Pentru sosul de patrunjel am pus la fiert vinul in care am dizolvat ½ lingurita de amidon. Patrunjelul l-am taiat marunt si l-am adaugat impreuna cu un cubulet de unt la vin cand acesta a inceput sa fiarba. Am mai lasat pe foc aprox. 2 minute, apoi am adaugat putina sare si am presarat sosul peste cartofii copti taiati cubulete si peste betisoarele de carne.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare de curcan cu cartofi copti si sos de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

jolygina 1

22.04.2012, 20:36

adry88 1

23.04.2012, 10:57

Sim0na 1

24.04.2012, 20:11

Fur si eu un betisor...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu ananas