Rulouri din piept de curcan

de nadea68 in Curcan, 31 Mai 2013 | 1792 vizualizari

 

O reteta usoara si rapida...am pus si ingrdiente in italiana ca nu stiam daca se poate numai in italiana :))

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • sunca presta(proscutto cotto)
  • branza topita(sottilette)
  • patrunjel
  • curry
  • un pahar vin alb
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de curcan:

Se taie pieptul de curcan felii subtiri si se bate.Pe feliile de carne se pune o bucata de sunca,branza topita,patrunjelul.Se ruleaza si se prind cu scobitori.


Deasupra se pune un pic de curry.


Se prajesc in ulei cam 15-20 minute.


In timpul prajelii se adauga vinul.Iese si un sos foarte bun


Se poate acompania cu piure de cartofi si salata verde .

 

TIPS-URI

1

nu am pus sare deorece curry e destul de condimentat

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

31.05.2013, 23:42

_Alina_ 1

01.06.2013, 09:28

Rocsi 1

01.06.2013, 22:05

Imi place si mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan Diablo cu cartofi acordeon si sos de ciuperci