Piept de porc cu legume la cuptor

de marcela1979 in Porc, 13 Dec 2010 | 2603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de piept de porc
  • 1 dovlecel
  • 3 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei gras
  • 6 ciuperci mai mari
  • 5 cartofi
  • cimbru
  • busuioc
  • condimente pentru porc
  • piper
  • vegeta
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu legume la cuptor:

Se pregatesc legumele astfel:se curata ceapa si se taie pestisori mai mari,se curata dovlecelul si se taie rondele,se curata morcovii si se taie bastonase,se curata cartofii si se taie in 4,se curata si ciupercile si se taie felii mai groase,si ardeiul se taie bucati.Intr-o tava de yena se pune ulei se aseaza ceapa,morcovii,ardeiul,dovleceii,cartofii si ciupercile ,se condimenteaza cu vegeta,piper,cimbru si busuioc.Se pune o canuta de apa de 100 ml.Pieptul de porc se spala si se pune peste legume ,se condimenteaza cu condimente se stropeste cu ulei si se da la cuptor.Cand este gata se scoate si se serveste cu sos de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

marcela1979 1

14.12.2010, 14:44

multumesc tuturor

MIUTA 1

18.12.2010, 00:02

Foarte bun

Cris2711 1

19.12.2010, 17:45

Carla

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume