Piept de porc cu legume la cuptor

de marcela1979 in Porc, 13 Dec 2010 | 4400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de piept de porc
  • 1 dovlecel
  • 3 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei gras
  • 6 ciuperci mai mari
  • 5 cartofi
  • cimbru
  • busuioc
  • condimente pentru porc
  • piper
  • vegeta
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu legume la cuptor:

Se pregatesc legumele astfel:se curata ceapa si se taie pestisori mai mari,se curata dovlecelul si se taie rondele,se curata morcovii si se taie bastonase,se curata cartofii si se taie in 4,se curata si ciupercile si se taie felii mai groase,si ardeiul se taie bucati.Intr-o tava de yena se pune ulei se aseaza ceapa,morcovii,ardeiul,dovleceii,cartofii si ciupercile ,se condimenteaza cu vegeta,piper,cimbru si busuioc.Se pune o canuta de apa de 100 ml.Pieptul de porc se spala si se pune peste legume ,se condimenteaza cu condimente se stropeste cu ulei si se da la cuptor.Cand este gata se scoate si se serveste cu sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce