Piept de porc cu usturoi verde si rosii, la tuci

de Constelatialeu in Porc, 6 Iun 2016 | 1821 vizualizari

 

De data asta am gatit la surioara mea, cu ingredientele ei, in bucataria ei, cred ca m-am descurcat si de data asta , ca ne-am lins pe degete ce bun a iesit....musai trebuia sa ma descurc ca venea Leone obosit de la concurs si avea nevoie de calorii....daca zic la ce ora am mancat chestia asta, multi mor instant...era trecut de 22.30.....:)))))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • cca 1,5 kg piept de porc fara sorici
  • un manunchi de usturoi verde
  • cca 600 g rosii
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu usturoi verde si rosii, la tuci:

Mai intai am spalat pieptul de porc si l-am portionat in bucatele potrivite, l-am asezat intr-un tuciulet incapator, am adaugat sare si 1 si 1/2 cana cu apa si l-am pus pe foc.Din cand in cand amestecam in el, am lasat sa scada toata apa si apoi sa se rumeneneasca frumos bucatele de piept, nu-i nevoie s apunem ulei pentru ca pieptul de porc este impanat si are si grasime suficienta. Separat am curatat usturoiul si l-am tocat marunt, apoi rosiile le-am curatat de coaja si le-am taiat bucatele mai mici. Am amestecat rosiile cu usturoiul, am presarat putina sare si piper si apoi am pus amestecul in tuci peste pieptul de porc, am redus focul la mic, am acoperit cu un capac si am lasat cca 30 min, sa fiarba la foc mic si sa se imbine aromele. Intre timp am pus de mamaliga, ca zau daca mergea fara.... Am ridicat capacul d ela tuci si am mai lasat cca 5-6 min, pana a fost gata si mamaliga.Pot sa ma laud, a iesit delicios....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu usturoi verde si rosii, la tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Gherca Daniela 1

06.06.2016, 23:00

buna mancarica!

diaconta 1

09.06.2016, 22:54

Vad ca-ti iese si-n bucataria altuia,sa vii si la mine )))

denisizina24 1

20.07.2016, 09:00

Pentru a da un plus de culoare si mai mult gust retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la ceaun (scazuta)