Piept de porc fiert in zeama de varza

de Valclaudia in Porc, 4 Ian 2015 | 6116 vizualizari

 

Nelipsit de pe masa noastra de sarbatori....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de porc (cca 800 gr. a avut bucata mea)
  • 1,5 l zeama de varza
  • 1 lingurita mix boabe de piper
  • boia dulce sau iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc fiert in zeama de varza:

Pieptul de porc se spala in apa rece, se taie bucati dupa preferinta (eu l-am taiat doar in doua) si se pune la fiert in zeama de varza la foc mic.

Adaugam amestecul de boabe de piper si 1/2 lingurita boia de ardei dulce, apoi lasam sa fiarba pieptul pana patrunde furculita usor in carne.

Scoatem bucatile de piept fiert pe o farfurie, presaram boia dulce sau iute (in functie de gust), lasam pana se raceste complet si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc fiert in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

04.01.2015, 16:47

Teo 1

06.01.2015, 18:48

Si eu folosesc acesta reteta si mi se pare de senzatie!

mihaelar63 1

01.02.2015, 22:45

Bun de tot .!!! Delicios

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piftii - racituri traditionale