Piept de porc rumenit la cuptor

de cristeena20 in Porc, 27 Mai 2013 | 9281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata mare intreaga de piept de porc cu coaste daca se poate
  • condimente pentru coaste de porc (1 plic de la knorr)
  • sare, piper, pasta de ardei rosu
  • vin alb
  • cartofi rosii
  • praf de usturoi cu ardei rosu
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc rumenit la cuptor:

Bucata de carne o lasam intreaga si o condimentam cu o zi inainte: o crestam in felii ,o ungem bine cu o parsta de usturoi, sare, condimente pudra pentru coaste de porc, pasta de ardei, piper; turnam vin alb si o tinem asa la frigider o zi , acoperita.


A doua zi o punem in tava la cuptor la 180 grade pt cca 2 ore, pana e bine rumena.. O intoarcem pe ambele parti din cand in cand.


Cartofii se curata si se tau bucati mai mari, se fierb in apa cu sare pe jumate, ii strecuram bine si inainte de servire ii prajim in baie de ulei fierbinte. Ii condimentam cu sare si pudra de usturoi cu ardei.


Servim cu salata verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc rumenit la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

27.05.2013, 20:21

Dar ce fain e rumenit

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 14:37

minunat

cristeena20 1

18.11.2013, 17:22

Multumesc!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele

ieri la 19:21

Prăjitură arlechin cu căpșuni

ieri la 16:31

Negresa cu cafea si nuci

de laura_n 6

ieri la 16:26

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si afumatura