Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sunt literalmente indragostit de acest aparat...gatesc de ceva vreme la el si sincer, este de departe cel mai bun mod de a gati... ORICE !
Modalitatea de a gati la o temperatura constanta, in vid, felul in care se infuzeaza aromele, pierderile foarte mici de gramaj, posibilitatea de a gati constant in toata profunzimea carnii si textura, oh Doamne, textura, este DIVINA!!!!
Fasoneaza muschiuletul de porc si cresteaza-l usor pe jumatate (fara a-l taia de tot);
Bate-l foarte putin cu un ciocan de carne pana se desface;
Asezoneaza interiorul cu sare, piper si seminte de chilli;
Peste acestea adauga feliile de sunca de Parma, taind excesul de pe margini;
Trage migdalele, fisticul, merisoarele deshidratate si alunele caju la tigaie;
Odata prajite, blendeaza-le bine;
Unge putin feliile de sunca de Parma cu putin ulei de masline, si peste acestea presara amestecul de migdale, fistic, merisoare si caju;
Pune rosiile uscate deasupra;
Ruleaza muschiuletul si leaga-l din 3 in 3 cm cu sfoara culinara;
Asezoneaza-l la exterior cu sare si piper;
Pune-l intr-o punga de Food Saver, adauga untul si videaza-l;
Seteaza Sous Vide Supreme la 70 de grade, si odata ce-a atins aceasta temperatura, lasa-l la gatit pentru 7 ore;
Odata gatit, scoate-l si lasa-l la odihnit cca 1 ora;
Pune-l intr-o tava cu hartie de copt, stropeste-l cu ulei de masline si vin rosu demisec si introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 200 de grade pentru cateva minute pana se rumeneste (poti folosi si-un grill daca doresti);
Inlatura sfoara culinara si taie felii de cca un deget grosime;
Pofta buna !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult