Stelturi de porc in bere neagra

de bucatelemele in Porc, 10 Ian 2014 | 1545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 stelturi de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • piper
  • 2 cepe mari
  • 2 mere
  • 4 cartofi
  • 1 cutie bere neagra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelturi de porc in bere neagra:

Stelturile de porc se parlesc si se spala. Amestecati usturoiul pisat cu oregano si piper negru si puneti toata compozitia peste stelturi uniform.

Se curata cele 2 cepe, se taie felii si se pun in tava ca un pat pentru stelturi. Asezati stelturile deasupra si dati la cuptorul incins bine cam 5 minute.


Intre timp curatati cartofii si merele si taiatile felii mai groase.Scoateti tava din cuptor si asezati cartofii si merele langa carne. Turnati berea peste carne si dati la cuptor pentru inca 2 ore la foc potrivit. Din cand in cand stropiti carnea cu zeama din tava.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelturi de porc in bere neagra" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

diaconta 1

10.01.2014, 22:51

Bun venit
Buna mancare

Laly 1

10.01.2014, 23:56

Bun venit in cel mai minunat loc,cu cei mai minunati bucatarasi

MotanLaOale 1

11.01.2014, 00:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de porc