Piept de porc si cartofi noi la cuptor

de alilianaa in Porc, 14 Iun 2013 | 1789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de porc cu os
  • 1500 g cartosi noi potriviti ca marime
  • 2 graunti usturoi
  • sare, piper dupa gust
  • marar - o legatura
  • ulei de masline 30 ml.
  • menta, maghiran
  • 200 ml vin alb sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc si cartofi noi la cuptor:

Cartofii se curata sub jet de apa, se pun la scurs. Pieptul de porc se spala, se cresteaza putin, se impaneaza cu usturoi, se aromatizeaza cu sare, piper, menta, maghiran, marar tocat.


Cartofii si carnea de porc se ung din belsug cu ulei de masline.


Prima etapa: fiecare, atat cartofii cat si carnea au fost asezate in hartie pergament, separat. Am dat cateva gauri si am dat la cuptor cca o ora.


Etapa a II-a:le-am desfacut din hartie,le-am transferat intr-un alt vas impreuna cu sucul rezultat.


Am adaugat 200 ml vin alb sec si le-am lasat la cuptor sa scada bine.


Le-am servit cu turtite de branza.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc si cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

14.06.2013, 13:39

Gustos si simplu de preparat

iri_iri 1

14.06.2013, 13:50

pe mine ma ispitesc tare cartofii,

alilianaa 1

14.06.2013, 20:07

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor cu bere si piure de cartofi noi