Piept de pui cu ciuperci

de ralu_ca in Pui, 5 Apr 2014 | 10121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 400 g ciuperci
  • 350 g smantana
  • 200 g carne afumata porc
  • 50 g unt
  • 4 galbenusuri ou
  • 5 catei usturoi
  • 5 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

Pieptul se spala si se taie bucati, se rumenesc in unt, se scot, iar in untul ramas se caleste ceapa taiata rondele. Dupa ce devine aurie, turnam o ceasca supa de legume, apoi adaugam puiul, usturouiltocat fin, sare, piper si cimbru, toate dupa gust. Acoperim cratita si lasam sa fiarba cam 15 minute. Imediat dupa, vom adauga smantana si mai lasam 2-3 minute.

Carnea afumata am prajit-o separat si am taiat-o fasii.

Ciupercile le-am spalat si le-am pus la fiert cu putina sare cam 15 minute.

Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, am asezat alternativ fasiile de carne afumata si de pui, apoi am pus ciupercile si la final am turnat zeama ramasa de la pui amestecata cu galbenusurile.

Am dat la cuptor pana ce se rumeneste.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui cu ciuperci-0
Piept de pui cu ciuperci-1
Piept de pui cu ciuperci-2
Piept de pui cu ciuperci-3
Piept de pui cu ciuperci-4
Piept de pui cu ciuperci-5
Piept de pui cu ciuperci-6
Piept de pui cu ciuperci-7
Piept de pui cu ciuperci-8
Piept de pui cu ciuperci-9
Piept de pui cu ciuperci-10
Piept de pui cu ciuperci-11
Piept de pui cu ciuperci-12
Piept de pui cu ciuperci-13

COMENTARII (12)

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

05.04.2014, 21:01

Asta imi place mult!

Constelatialeu

Constelatialeu 1

05.04.2014, 21:09

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

05.04.2014, 21:48

Placeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!