Piept de pui cu legume

de nico15 in Pui, 26 Noi 2010 | 3847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 fire intregi de praz
  • 5-6 cartofi
  • 2-3 linguri de porumb din conserva
  • 3-4 catei de usturoi
  • 4-5 rondele de ananas
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • boia iute
  • 1/2 capatana usturoi,
  • 1 ceapa,
  • ½ ceasca vin rosu,
  • cimbru, se lasa la marinat 1 ora.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume:

Legumele se curata, spala si se taie in cubulete potrivite, dupa care se pun in ulei in tigaie separat unele fata de altele, primul se spala, taie si curata prazul in bucati de 3-4 cm si se pune la calit, se lasa pana se inmoaie prazul dupa care se scoate din tigaie si se aseaza pe hartie absorbanta se adauga cartofii taiati si ei cubulete aproximativ tot 3-4 cm, dupa ce sunt facuti se scot si se adauga tot pe hartie absorbanta.

Piepul de pui a fost tinut intr-o marinata:1/2 de capatana de usturoi, 1 ceapa, 1/2 ceasca vin rosu, cimbru se lasa la marinat 1 ora.

Dupa care se taie pieptul de pui in cubulete 3-4 cm si se pune la calit se lasa sa se faca bine dupa care se scot si se aseaza peste praz si cartofi. La final se taie in tringhiuri sau cubulete rondelele de ananas si se pun 2-3 minute in tigaie. Toate componentele se pun intr-un vas de Jena si se adauga 3-4 linguri de suc de ananas si se mai dau la cuptor 10-15 minute.

Se decoreaza cu fisii subtiri de praz(alb/verde) care se taie longitudinal.Pentru decor cateva frunze de salata verde optional se poate pune si porumb din conserva.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulou din piept de pui si cartofi acordeon