Piept de pui cu legume

de nico15 in Pui, 26 Noi 2010 | 2014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 fire intregi de praz
  • 5-6 cartofi
  • 2-3 linguri de porumb din conserva
  • 3-4 catei de usturoi
  • 4-5 rondele de ananas
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • boia iute
  • 1/2 capatana usturoi,
  • 1 ceapa,
  • ½ ceasca vin rosu,
  • cimbru, se lasa la marinat 1 ora.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume:

Legumele se curata, spala si se taie in cubulete potrivite, dupa care se pun in ulei in tigaie separat unele fata de altele, primul se spala, taie si curata prazul in bucati de 3-4 cm si se pune la calit, se lasa pana se inmoaie prazul dupa care se scoate din tigaie si se aseaza pe hartie absorbanta se adauga cartofii taiati si ei cubulete aproximativ tot 3-4 cm, dupa ce sunt facuti se scot si se adauga tot pe hartie absorbanta.


Piepul de pui a fost tinut intr-o marinata:1/2 de capatana de usturoi, 1 ceapa, 1/2 ceasca vin rosu, cimbru se lasa la marinat 1 ora.


Dupa care se taie pieptul de pui in cubulete 3-4 cm si se pune la calit se lasa sa se faca bine dupa care se scot si se aseaza peste praz si cartofi. La final se taie in tringhiuri sau cubulete rondelele de ananas si se pun 2-3 minute in tigaie. Toate componentele se pun intr-un vas de Jena si se adauga 3-4 linguri de suc de ananas si se mai dau la cuptor 10-15 minute.



Se decoreaza cu fisii subtiri de praz(alb/verde) care se taie longitudinal.Pentru decor cateva frunze de salata verde optional se poate pune si porumb din conserva.



www.reteteleluisupernico.blogspot.com



Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Dana_Retetegg 1

26.11.2010, 12:00

MotanLaOale 1

26.11.2010, 12:21

bun

oblesniucviorica 1

26.11.2010, 12:32

Foarte buna papa...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole cu leuștean

de RODIMUR 5

ieri la 19:34

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

pe 17.11 la 20:22

Carne de vita cu sos picant la cioroiul crock-pot

pe 17.11 la 20:06

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

pe 17.11 la 13:54

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pulpe de pui