Piept de pui cu legume la gratar

de nico15 in Pui, 24 Noi 2010 | 4450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2-3 felii de vinete
  • 2-3 felii de dovlecel
  • 2-3 felii de ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • Dressing:
  • 1-2 linguri de smantana mai slaba
  • 1 iaurt degresat
  • 1-2 lingurite de hrean
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume la gratar:

Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill aproximativ 15 minute, daca nu este facut se mai lasa.



Legumele: vinetele si dovlecei se taie in felii longitudinale, ceapa se taie in sferturi si ardeiul in bucati mai mari urmand a-se a se pune pe grill.


Se trece la prepararea dressing-ului: Se amesteca smantana cu iaurtul degresat se adauga si hreanul, se sareaza si pipereaza si se adauga peste legumele noastre.



Pofta Buna 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu spanac si pui