Piept de pui cu masline

de Sidy in Pui, 31 Aug 2011 | 4801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g masline negre
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 200 ml bulion de rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu masline:

Pieptul de pui se taie cubulete. Curatam ceapa si o taiem solzisori. Maslinele le feliem. Usturoiul il curatim si il taiem rondele.

Intr-o cratita punem o lingura cu ulei , 50 ml apa si ceapa taiata. Lasam sa dea in clocot. Adaugam pasta de gogosari, usturoiul taiat rondele, maslinele, foaia de dafin rupta , pieptul de pui si asezonam. Amestecam ingredientele si adaugam apa cat sa acopere pieptul de pui. Lasam sa fiarba acoperit pina se fierbe pieptul. La sfarsit adaugam bulionul si mai lasam sa dea in clocot 5 minute.

Servim pieptul de pui cu orez sau cu piure de cartofi si salata sau muraturi. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si pesmet