Piept de pui cu mazăre

de elucubratiiculinare in Pui, 13 Iul 2012 | 2794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (ecologic, de țară :)),
  • 500 g mazăre congelată,
  • 1 ceapă,
  • 1 conservă cu roșii cubulețe,
  • sare,
  • piper,
  • mărar verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mazăre:

Pentru că pieptul de la un pui crescut la țară este cu mult mai ațos, trebuie fiert bine înainte de a-l găti în fel și chip. Se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare și se fierbe minim 20 minute. Când este gata se scoate și se lasă la zvântat. Se tranșează fâșii lungi.


Se încinge puțin ulei într-o tigaie și se rumenește bine pe toate părțile, după care se scoate și se păstrează la cald. În uleiul rămas călim foarte puțin ceapa tocată mărunt. Adăugăm mazărea congelată și amestecăm bine. Turnăm apă fierbinte cât să acopere mazărea și lăsăm să fiarbă 10-15 minute în funcție de mazăre. (verificăm după 10 minute dacă este fiartă, în caz contrar se mai lasă 5 minute). Adăugăm roșiile din conservă cu tot cu sos și mărarul proaspăt tocat mărunt și mai lăsăm 5 minute pe foc. Condimentăm cu sare și piper. Aducem carnea în cratiță și acoperim până la servire.


La servire se ornează cu mărar proaspăt tocat.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mazăre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

13.07.2012, 21:38

bun rau

diaconta 1

13.07.2012, 21:59

super arata si eu am facut ieri dar am pus si putina smantana

Rocsi 1

13.07.2012, 22:10

Asa meniu nu refuz niciodata!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu piept de pui