Piept de pui cu nuca de cocos / garnitura de cartofi cu susan

de Valclaudia in Pui, 6 Iul 2014 | 3448 vizualizari

 

de la Bya am preluat reteta pieptului de pui preparat astfel. Merci, fata draga! >:d

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare, piper, curry dupa gust
  • cca 3 linguri nuca de cocos rasa
  • 3-4 linguri de ulei pentru prajit
  • cca 1 kg cartofi noi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • cateva boabe de piper negru
  • 3 linguri seminte de susan
  • 3 linguri ulei pentru calit cartofii
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu nuca de cocos / garnitura de cartofi cu susan:

Spalam cartofii si ii punem la fiert in coaja (in apa cu sare), pana patrunde usor furculita in ei.


Pieptul de pui se spala si se tamponeaza cu servetele absorbante.


Se taie felii cat mai subtiri, se condimenteaza cu sare, piper si praf de curry dupa gust.


Trecem feliile de pipet de pui prin nuca de cocos si le prajim in tigaie in ulei incins, la foc iute pana capata aspect de rumen.


Se scot pe servetele absorbante sa scapam de uleiul in exces.


Cartofii fierti se trec prin jet de apa rece, apoi se curata de coaja si se taie bucati.


Calim ceapa si ardeiul in ulei, adaugam semintele de susan, amestecam in continuu sa nu se arda susanul, adaugam carofii taiati, asezonam cu sare si piper, oprin focul si presaram patrunjel proaspat tocat.


O bunatate...


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu nuca de cocos / garnitura de cartofi cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

06.07.2014, 19:42

Cred ca e o combinatie tare buna!

Oana 1

06.07.2014, 20:28

Foarte bun!

MOKUSKA 1

06.07.2014, 20:43

Interesantă rețetă

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui în crustă de cocos și panko