Piept de pui cu Philadelphia

de - Andreea - in Pui, 17 Aug 2017 | 5298 vizualizari

 

Un deliciu a fost...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui
  • 480 gr Philadelpia
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura rasa cu marar
  • 1 cub knorr
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu Philadelphia:

Pieptul de pui il dezosam, indepartam pielita si partile grase. Taiem apoi fasii ( bucati) potrivite ca marime si le trecem sub jet de apa rece.

Punem o tigaie la foc iute, adaugam putin ulei de masline si punem la prajit pieptul de pui. Il intoarcem pe toate partile, pane se rumeneste frumos. Cand pieptul este gata, il scoatem pe o farfurie.

In aceeasi tigaie, punem Philadelphia, laptele rece si cubul Knorr. Amestecam bine cu o spatula de lemn si lasam la foc mic, pana ce sosul scade.

Spre final, adaugam pieptul de pui in tigaie si mai lasam la foc mic, pentru alte 5 minute. Potrivim de sare si piper.

Se serveste cald, presarat cu marar. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu Philadelphia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu smantana