Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana

de Bya Ralu in Pui, 16 Ian 2016 | 1330 vizualizari

 

O reteta usoara si buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1-2 bucati radacina telina
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • ulei de masline
  • 30 ml vin alb
  • frunze de busuioc
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana:

Pieptul de pui se taie cuburi,ceapa o tocam marunt,iar radacina de telina se taie feliute.


Punem toate ingredientele intr-o cratita, punem unt si ulei de masline si lasam sa se caleasca putin.


Dupa cateva minute punem vinul, lasam pana cand se evapora alcoolul si punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba,


Cand ingredientele sunt fierte, amestecam faina cu smantana si o subtiem cu apa,turnam compozitia, amestecam bine,punem condimentele si frunzele de busuioc.


Se lasa circa 5-10 minute sa fiarba(dar se amesteca intre timp).


Se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

21.01.2016, 09:25

Mai ai timp sa schimbi . Doar la radacina-ti sta... Data viitoare asa sa faci ))

Bya Ralu 1

21.01.2016, 13:43

nu mai am timp mihaela )

diaconta 1

21.01.2016, 14:22

Seamana da' nu rasare ))))))))))
Bine tu Gurita,zi sa corecteze,sa scrie tije de telina(apio) ca iar or veni carcotasii ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciocanele