Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana

de Bya Ralu in Pui, 16 Ian 2016 | 2479 vizualizari

 

O reteta usoara si buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1-2 bucati radacina telina
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • ulei de masline
  • 30 ml vin alb
  • frunze de busuioc
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana:

Pieptul de pui se taie cuburi,ceapa o tocam marunt,iar radacina de telina se taie feliute.


Punem toate ingredientele intr-o cratita, punem unt si ulei de masline si lasam sa se caleasca putin.


Dupa cateva minute punem vinul, lasam pana cand se evapora alcoolul si punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba,


Cand ingredientele sunt fierte, amestecam faina cu smantana si o subtiem cu apa,turnam compozitia, amestecam bine,punem condimentele si frunzele de busuioc.


Se lasa circa 5-10 minute sa fiarba(dar se amesteca intre timp).


Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

21.01.2016, 09:25

Mai ai timp sa schimbi . Doar la radacina-ti sta... Data viitoare asa sa faci ))

Bya Ralu 1

21.01.2016, 13:43

nu mai am timp mihaela )

diaconta 1

21.01.2016, 14:22

Seamana da' nu rasare ))))))))))
Bine tu Gurita,zi sa corecteze,sa scrie tije de telina(apio) ca iar or veni carcotasii ))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Reteta 444 - Pui la punga (cu orez) - Pentru Maria