Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana

de Bya Ralu in Pui, 16 Ian 2016 | 1079 vizualizari

 

O reteta usoara si buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1-2 bucati radacina telina
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • ulei de masline
  • 30 ml vin alb
  • frunze de busuioc
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana:

Pieptul de pui se taie cuburi,ceapa o tocam marunt,iar radacina de telina se taie feliute.

Punem toate ingredientele intr-o cratita, punem unt si ulei de masline si lasam sa se caleasca putin.

Dupa cateva minute punem vinul, lasam pana cand se evapora alcoolul si punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba,

Cand ingredientele sunt fierte, amestecam faina cu smantana si o subtiem cu apa,turnam compozitia, amestecam bine,punem condimentele si frunzele de busuioc.

Se lasa circa 5-10 minute sa fiarba(dar se amesteca intre timp).

Se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu radacina de telina in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

21.01.2016, 09:25

Mai ai timp sa schimbi . Doar la radacina-ti sta... Data viitoare asa sa faci ))

Bya Ralu 1

21.01.2016, 13:43

nu mai am timp mihaela )

diaconta 1

21.01.2016, 14:22

Seamana da' nu rasare ))))))))))
Bine tu Gurita,zi sa corecteze,sa scrie tije de telina(apio) ca iar or veni carcotasii ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA