Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

de mirela0911 in Pui, 18 Sep 2016 | 17002 vizualizari

COMENTARII (19)

deyutzky 1

18.09.2016, 13:19

Delicios!

Renataedina 1

18.09.2016, 13:20

Constelatialeu 1

18.09.2016, 13:26

Si tu ti-ai luat nevasta?

T I M E A 1

18.09.2016, 14:12

Imi place ce ai facut

MotanLaOale 1

18.09.2016, 14:23

bun bun

diaconta 1

18.09.2016, 17:22

Bun dom'le,bun!

mirela0911 1

18.09.2016, 18:21

Va multumesc!

Bucataras Medi 1

18.09.2016, 18:59

Bun.

Bya Ralu 1

18.09.2016, 19:16

bun bun

Rahela Velicu 1

18.09.2016, 21:37

mirela0911 1

19.09.2016, 20:01

Va multumesc!

Rocsi 1

19.09.2016, 20:32

Un preparat bun si gustos!

Catalina L 1

20.09.2016, 15:58

ce bine l-ai gatit

Gherca Daniela 1

22.09.2016, 13:32

ce bine arata!

dantes 1

06.10.2016, 07:40

Bun!

Aletta 1

06.10.2016, 15:51

wow,ce mancare buna

Rahela Velicu 1

06.10.2016, 21:47

andreeadeea 1

20.10.2016, 16:01

arata super. cat se lasa la cuptor? aroximativ. Multumesc

mirela0911 1

21.10.2016, 10:35

Andreeadeea Mulțumesc! Aproximativ o jumătate de ora ar ajunge acoperit cu folia, pieptul se face repede, și încă câteva minute fără folie pentru a se rumeni ușor deasupra, sa nu fie palid! Acum depinde și de cuptor, plus minus câteva minute! O zi buna!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel cu ciuperci si cascaval